Posao hostese

Pronađite posao hostese ili promotora u modernoj online agenciji. Ispunite profil, odaberite vama zanimljive poslove, odredite satnicu i krenite s radom.
Prijava za hostese i promotore    Kliknite na gumb i prijavite se za posao hostese ili promotora!

Posao hostese i promotora je mnogo više od lijepog izgleda i šetanja okolo s osmijehom na licu. Potrebna Vam je pozitivna energija koju ćete širiti tijekom cijele promocije i razvijene komunikacijske vještine kojima ćete relevantne informacije prenijeti i najzahtjevnijim ljudima.

Pored toga, trebate biti vrlo komunikativni i posjedovati vještinu kojom ćete na što bolji i kvalitetniji način potencijalnom potrošaču predstaviti određeni proizvod. Ukoliko je zaposlena na različitim događanjima (otvaranje izložbi, restorana, sajmova, vjenčanja, konferencija itd.) posao hostese je da se maksimalno potrudi stvoriti pozitivnu i pozivajuću atmosferu.

U njihovoj blizini gosti se osjećaju ugodno, trebaju im biti pružene sve tražene informacije i odgovori na pitanja. Također je vrlo važna stavka za posao hostese da tijekom određenog događaja kruži među uzvanicima kako bi imala u vidu imaju li gosti sve što im je potrebno, i provjerava da li se situacija odvija prema protokolu i dogovoru sa tvrtkom koju predstavlja.

Samopouzdanje, strpljivost, rječitost,otvoreni duh i izrazito prijateljski stav su neizostavne karakteristike za posao hostese, i ovakva vrsta zanimanja je idealna za ljude koji u svojoj prirodi imaju sposobnost brzog stjecanja prijateljstva iz raznih slojeva društva, i uživaju u razgovorima sa svojim sugovornicima.

Cijena za angažman hostese varira, ovisi o tome na koliko sati ili dana trebate hostesu, koji su njeni zadaci i obaveze, gdje se event organizira i koliko dugo traje. Uobičajena cijena za jedan radni dan hostese jednaka je prosječnoj dnevnici, a osoba/tvrtka koja angažira hostesu može dodati određene bonuse za, primjerice, podijeljene letke, ugovorene sastanke itd.

Ono što posao hostese čini izuzetno privlačnim jest činjenica da Vam za njega ne treba diploma ili kakva ovjerena edukacija. Dovoljno je voljeti ljude i posjedovati gore navedene osobine kako biste radili jedan od lakših i zanimljivijih poslova na svijetu, i zaradili “igrajući“ se, a takav način prihoda je, složit ćete se, san mnogima od nas.